För Barnfamilj 

Det är alltid roligare tillsammans

Bakfiets Lång Orange

Designad och monterad i Stockholm

Vi är så stolta över vår egna lådcykel – Bakfiets – från Sverige. Från centrala Södermalm i Stockholm gör vi hela jobbet – utveckling, design, konstruktion och montage. Alla våra modeller och huvuddelar är baserade på våra egna ritningar så som framgafflar, ramar, lådor och alla andra stålkomponenter. Vi använder många lokala hantverkare och leverantörer för att kunna leverera lådcyklar gjorda med mycket omsorg. Alla modeller är tillverkade och skickade från Stockholm och säkerhetskontrollerad av vår mekaniker.

Info     Läs mer     Priser     Köp

Bakfiets Kort

Plats för 2 barn i lådan, kort och smidig lådcykel

Info     Läs mer     Priser     Köp

Bakfiets Lång

Plats för minst 2 barn + 2 mattkasse, väldigt lätt att cykla

Info     Läs mer     Priser     Köp

Bakfiets xl

Plats för upp 4 barn i lådan, Extra lång, passar bäst långa cyklister

Läs mer    Köp

Bakfiets Stockholm

Plats för minst 2 barn + 2 mattkasse, väldigt lätt att cykla. Shimano motor med fotbroms

Erfarenhet på lådcyklar

Med 9 års erfarenhet på Bakfiets design och bygget kan du som kund vara trygg på att du ska få hem levererad topp kvalitet, handbygd lådcykel från centrala Stockholm till dörren. Vi levererar aldrig icke monterad lådcyklar. Våra erfarna Lådcykel montörer ska se till att testa köra Bakfiets och intyga den för extra säkerhet.

Bakfiets-modeller

Ny generation Bakfiets 

Vår vision har alltid varit att bygga Bakfiets / Lådcyklar där design, kvalitet och säkerhet är allt. Lådcyklar som är fullständigt genomtänkt. Och så intelligent med Bosch eller sTeps mittelmotor. Med Bakfiets modeller 2018 är den visionen nu verklig. Välkommen till framtiden.

Shimano sTeps

Shimano sTeps

Bosch E-motor

Bosch E-motor

50-70 km laddning

50-70 km laddning

Alfine 8 växlar

Alfine 8 växlar

Handbyggda lådcyklar i Sverige

Vi bygger Lådcyklar för att de ska användas, men också för de ska bli älskade.Våra kunder får glittrande ögon när de ser vår passion för detaljer och  kvalitet

Med många års erfarenhet av design och byggnation av lådcyklar och med en ständig vilja att utvecklas och bli utmanad har Cykelfabriken funnit den rätta vägen till att ta fram de bästa modellerna.