ALLT OM
CYKELFABRIKEN

Upptäck vår historia, vår filosofi, vår tillverkningsprocess
och våra åtaganden

Simon_Med_Lådcykel

VILKA ÄR VI

CYKELFABRIKEN

En Svensk Lådcykelmärke. Från vår lokal på centrala Södermalm i Stockholm gör vi hela jobbet – utveckling, design, konstruktion och montage. Alla våra modeller och huvuddelar är baserade på våra egna ritningar, så som ramar, framgafflar, lådor och flera andra komponenter. Simon Bouloussaa (se bilden) är grundare till Cykelfabriken, utbildad ingenjör från KTH som står för all design och utveckling. 

Simon Bouloussaa bygger även lådcyklar i lokalen på Södermalm tillsammans med Cykelfabrikens Team. Vi använder de bästa komponenterna för att säkerställa högsta kvalitet. Vårt recept är kunskap, kvalitet samt pålitlig och personlig service!

” Vi säljer bara lådcyklar som vi designa och bygga själva, därför representerar vi egna produkter,Cykelfabriken Märke. Vi är ingen utländskt märke/återförsäljare.

Välkommna in till oss för personlig service eller kontakta oss online!

CYKELFABRIKEN VISION

Vår Filosofi: Hållbara alternativ till bilar

  • Cykelfabriken strävar efter att designa och tillverka ett brett utbud av cyklar och lådcyklar för att erbjuda hållbara alternativ till bilar för varje individ. 
  • Genom att agera som ansvarsfulla entreprenörer vill företaget utveckla effektiva, starka och hållbara produkter samtidigt som de tillfredsställer sina kunder med innovativa och högkvalitativa produkter.
  • Vi stöder hållbara metoder för att minska miljöförstöring, bibehålla markens produktivitet över tid och stödja verksamhetens ekonomiska livskraft.
Classic_Light_1050S_All_Options

CYKELFABRIKENS FILOSOFI FÖR HÅLLBARHET

Innovativa, högkvalitativa och hållbara produkter 

Cykelfabrikens filosofi är grundad på att tillhandahålla innovativa, högkvalitativa och hållbara produkter som överträffar kundernas förväntningar. Med ett engagemang för att minska miljöförstöring och upprätthålla produktiviteten i naturen, ser företaget som sitt ansvar att utveckla produkter som är effektivare, starkare och mer hållbara.

Vår fokus på gediget hantverk och samarbete med lokala tillverkare bidrar till att skapa en mer hållbar produktionsprocess. Genom att hålla leveransvägarna korta och samarbeta med människor som är passionerade om sina jobb, kan Cykelfabriken minimera sin koldioxidavtryck och bidra till att skapa lokala arbetstillfällen.

Cykelfabrikens filosofi om hållbarhet sträcker sig bortom bara produktionen av deras cyklar och lådcyklar. De tar ett helhetsperspektiv på deras affärsverksamhet och söker ständigt efter sätt att minska deras miljöpåverkan. Genom att till exempel använda återvinningsbara material och söka efter ansvarsfulla leverantörer, bidrar de till att minska avfallet och skapa en mer hållbar framtid för alla.

Bakfiets_City_dark_Black

Better For You and The Planet.