OMA Longtail

The Multitasking E-Bike for All Environments

Flexibility Without Limits

Pre-order now About us
Oma longtail Right front No childseat-2
Oma longtail Right front with childseat

Kompakt Lastcykel: OMA Longtail-Din Partner För allt Detta och Mer

Född i Stockholm

Letar du efter den ultimata cykelpartnern som kan förenkla din vardag och ge dig friheten att utforska nya möjligheter? Behöver du en kompakt lastcykel som kan lösa dina dagliga transportbekymmer? OMA Longtail är svaret på dina önskemål.

OMA Longtail är mer än bara en cykel; den är din pålitliga följeslagare för alla dina äventyr. Med sin imponerande lastkapacitet och den förlängda Longtail-designen är den redo att ta dig dit du vill. Ta med dig stora väskor, dina barn eller andra laster med lätthet och bekvämlighet.

Upptäck flexibiliteten i att kunna anpassa OMA Longtail efter dina specifika behov. Det är din biljett till en mer praktisk och anpassningsbar livsstil. Från familjeäventyr till dagliga pendlingar, OMA Longtail är den smarta och pålitliga lösningen för dina cykelbehov.

Låt OMA Longtail följa med dig på dina äventyr och ge dig den frihet och bekvämlighet du förtjänar. Välj kraft, flexibilitet och stil med OMA Longtail!

Mått: L 170 x B 38 x H 115 cm.

About us Pre-order now
Besök Cykelfabriken Butik och hitta din Oma Longtail Cykel

Upptäck Flexibiliteten Med OMA Longtail – Din Anpassningsbara Elcykel 


Oavsett om det är för familjens äventyr eller för ditt företags behov, ger OMA Longtail en ny nivå av flexibilitet. Denna elcykel kan enkelt anpassas efter dina specifika cykelbehov. Genom att enkelt lägga till eller ta bort komponenter, som barnsadeln och den främre pakethållaren, väskor, förvandlas OMA Longtail till en smidig pendelcykel när du behöver det eller en fullfjädrad lastcykel för större äventyr.

Dessa små justeringar hjälper till att förtydliga texten och göra den mer lättläst samtidigt som den framhäver OMA Longtails anpassningsbarhet och användbarhet för olika cykelbehov

Oma Bafang Motor 1024
Oma Envoilo hub 1024

Kraftfull El-Motor och Smidiga Enviolo Växlar


OMA Longtail är redo att göra din stadscykling ännu bättre. Med en kraftfull Bafang 410 el-motor och ett 14A, 504W batteri får du extra kraft i tramporna. Klara uppförsbackar och motvind med lätthet.

De smidiga Enviolo växlarna ger dig kontroll över din hastighet och terräng. Anpassa din cykeltur precis som du vill. OMA Longtail ger dig den extra skjuts du behöver för att komma fram snabbt och enkelt.

Upplev kraften och smidigheten med OMA Longtail – din perfekta stadspartner. Cykla med stil och bekvämlighet, oavsett om det är för arbete eller nöje.

Beställ din OMA Longtail idag och låt den förvandla din cykelupplevelse.

Oma child seat 1024

Barnsadel – Smart Tillbehör På OMA Longtail.


Föräldrar, nu har du möjligheten att ta med dig din lilla älskling på spännande cykelturer med OMA Longtail. Vår smarta barnsadel är enkel att montera på ramen och lika enkel att avmontera när den inte behövs. Det är den perfekta lösningen för att ge din lilla vän en säker och bekväm plats att njuta av resan.

Vår smarta barnsadel är designad för enkel montering och avmontering, så du kan anpassa din cykeltur precis efter dina önskemål.

Främre Pakethållare som klarar 25 kg


Oma Longtail är mer än en stadscykel. Med en främre pakethållare som bär upp till 25 kg, kan du enkelt ta med dig allt du behöver på dina stadsäventyr, inklusive dina fyrbenta vänner. Flexibel och praktisk, den är perfekt för matvaror, picknick eller att låta dina smådjur njuta av frisk luft under utforskning av staden

Oma front carrier 1024
Oma Longtail Cykel med imponerande lastkapacitet för bekväm lastning

Frihet Och Kontroll Med OMA Longtail – För Ditt Stadsliv


Oavsett var du är på väg, ger OMA Longtail dig en glädjefylld och smidig daglig pendling. Med kraft och rytm tar den dig genom staden, dag som natt. Den är det ultimata valet för stadslivet.

Upptäck friheten med OMA Longtail och omfamna stadslivet på ditt eget sätt

Read more about us

Extra Lång Pakethållare: OMA Longtail’s Innovativa Design


OMA Longtail tar cykling till en ny nivå med sin extra långa pakethållare, inspirerad av Longtail-cykeldesignen. Du kan enkelt transportera stora paket, väskor, eller ta med fler passagerare. Den imponerande lastkapaciteten ger frihet att anpassa cykeln efter dina behov.

Flexibilitet Utan Gränser: OMA Longtail låter dig lasta vad du vill, när du vill. Stora väskor för dagliga ärenden eller barnsitsar för familjecykling – inget är för stort eller för litet. Oavsett destination är OMA Longtail redo att följa med.

OMA Longtail är den smarta och enkla lösningen för din cykling. Cykla med stil och funktionalitet, och låt Longtail anpassa sig till ditt livs rytm

Oma Longtail Rear Carrier

Kan inte bestämma dig?

Vi är här för att hjälpa till.

Call us Write an email to

Call Us +46 707 261 151

Bafang Motor Specifikation

Bafang M410 250W/h

BaFang_M410_mid_motor

80Nm

i vridmoment

100 km

Räckvidd

80%

2-timmars laddning

Bafang M410

Lätt, kraftfull, praktisk och användbar

Bafang M410 är resultatet av flera års utveckling och Bafangs omfattande erfarenhet av elektriska motorer. Motorn är både kraftfull och välkonstruerad, vilket ger en fantastisk och naturlig kraftöverföring precis när cyklisten behöver det.

Med en effektutgång på 250 watt och ett vridmoment på 80 Newton-meter är M410 en av de bästa elmotorerna på marknaden och ett utmärkt val för Cargobikes. Förbättrade tätningar minskar motståndet och ger smidig och effektiv rullning. Tillsammans med Envolio-växlarna ger M410 utmärkt växlingsprestanda och kräver lågt underhåll under en lång tid.

80 Nm i vridmoment. Motorhjälp upp till 25 km/h enligt EU-lagen.

Oma Longtail Dimensions Blue Print
Mått L 170 x W 38 x H 115 cm
Material Aluminum T606
Totalvikt ≈ 30 kg
Max Belastning  150 kg (exklusiv cyklist)
Motor Bafang M410 36V 250W
Motoreffekt Max (80 Nm vridmoment)
Batteri Standard 14A/ 504W/h
Räckvidd 80 -100 km
Display Bafang DP C220
Bakhjul, Växlar Enviolo Heavy Duty 36H
Växelreglage Enviolo steglös
Drivlina Kantdrift med 120T
Bakhjulsdrift Kant 22T
Framhjulsdrift Kant 46T
Bromsar Hydrauliska skivbromsar
Bromsmärke Hydrauliska Bengal
Pedaler FP-965A, halkfria
Ljus E-cykel med 50 lux
Färg Svart
Sadel Selle Royal Free. Plus