Bakfiets lång

Ditt ultimata lösning för stressfria vardagar.

Född i Stockholm

Söker du efter ett stressfritt och energieffektivt sätt att ta dig igenom din dagliga rutin? Behöver du en pålitlig partner för att förenkla ditt vardagsliv? Då har du hittat rätt val med Bakfiets Lång, även känd som Cargobike med 2 hjul. Med gott om plats och tillräcklig räckvidd är den här lastcykeln designad för att uppfylla dina behov.

Tillverkad med en robust låda av miljövänligt marin plywood och en ram av värmebehandlad aluminium T606, blir den din pålitliga följeslagare för enkla resor till förskolan, avkopplande stadsturer, trevliga promenader i parken och äventyr i skogen, oavsett säsong. Dessutom har ramen en vikt på endast 5,6 kg, vilket bidrar till en smidig och enkel cykelupplevelse

Mått: L 2600 x W 70 x H 120 cm.

Om oss Beställ din

En lätt och mångsidig lådcykel för hela familjen.

Vår ultralätta lastcykel, med en ramvikt på endast 5,6 kg, är den perfekta följeslagaren för hela familjen. Den rymliga lådan med säkerhetsbälten rymmer upp till två barn och matkassar. Du kan enkelt anpassa den för hundar eller annat bagage efter behov.
En praktisk och stilig lösning för dina ärenden och äventyr. Utforska vårt utbud av alternativ idag. Se alla Tillbehör för ökad komfort.

Lättviktig och Mångsidig Lådcykel
Regnskydd till Bakfiets lång Bafang

Regnskydd för Bakfiets: Skydd i alla väder

Vår Bakfiets erbjuder ett effektivt regnskydd som skyddar mot kyla, regn, vind och snö. Dessutom skyddar regnskyddet ryttarens armar, händer och en del av knäna från väder och nederbörd. Njut av komfort och skydd oavsett väderförhållandena.
Regnskyddet är också utformat för att fungera som solskydd.

 

Om oss Beställ din

Endast premiumkomponenter används

Dyna till Bakfiets lång Bafang

Dyna för Bakfiets Lång: Sitt mjukt och bekvämt

Förhöj din resa med extra komfort genom att använda vår specialtillverkade bänkdyna för Bakfiets Lång.
Denna dyna gör sittplatserna mysiga och mjuka, perfekt för alla dina passagerare. Oavsett om det är korta ärenden eller längre äventyr kommer vår dyna att se till att dina barn sitter bekvämt under resan. Gör din Bakfiets Lång-upplevelse ännu bättre med extra mjukhet och komfort för hela familjen…

Ponny: Extra långt Pakethållare med en banbrytande design

Bakfiets Lång tar cykelvärlden till nya längder med vår innovativa longtail modell. Med vår ”Ponny, Extra långa pakethållare”

Med Ponny får du möjlighet att transportera fler barn, tunga och större laster och massor av bagage. Det är en ny och spännande lösning på marknaden, och vi på Cykelfabriken är stolta över att vara de första som erbjuder detta till våra cyklar och Bakfietsar. Upptäck framtidens möjligheter inom transport med Bakfiets Lång.

Om oss Beställ nu
Extra lång Pakethållare till Bakfiets Lång Bafang

Vi är stolta över att vara landets främsta experter på lastcyklar.

Sedan vår start år 2009 har Cykelfabriken varit en pionjär i att förändra uppfattningen om cykling i Sverige, särskilt när det gäller cyklar med Barn / Last.
Vi var de första i landet att erbjuda försäljning av skräddarsydda och producerade lastcyklar och Bakfiets, och efterfrågan ökar nu över hela landet..

Läs gärna mer om oss

Överdrag för extra komfort: Skydda lådan i alla väder

För extra komfort och skydd erbjuder vi ett valfritt boxöverdrag. Perfekt för att hålla lådan torr under din cykeltur eller när lastcykeln är parkerad. Det smarta överdraget kan rullas framåt och ger en bekväm och torr plats för barnen samtidigt som de behåller sin utsikt.

Överdga för Bakfiets lång Bafang

Pyjamas: Skydda din Bakfiets i alla väder


Säkerhet och skydd i ett! Vår Bakfiets-pyjamas skyddar din cykel från väder och stöld med reflexdetaljer för ökad synlighet.

Pyjamas till Bakfiets lång Bafang
Bakfiets lång Bafang Bafang motor

Kan du inte bestämma dig?

Vi är här för att hjälpa till.

Ring oss Skriv ett mail till oss

Tveka inte att ringa oss  +46 707 261 151

Specifikationer för Bakfiets Lång

Bafang M410 250W/h

BaFang_M410_mid_motor

80Nm

i vridmoment

50-100 km

Räckvidd

80%

2-timmars laddning

Bafang M410

Lätt, kraftfull, praktisk och användbar

Bafang M410 är resultatet av flera års utveckling och Bafangs omfattande erfarenhet av elektriska motorer. Motorn är både kraftfull och välkonstruerad, vilket ger en fantastisk och naturlig kraftöverföring precis när cyklisten behöver det.

Med en effektutgång på 250 watt och ett vridmoment på 80 Newton-meter är M410 en av de bästa elmotorerna på marknaden och ett utmärkt val för Cargobikes. Förbättrade tätningar minskar motståndet och ger smidig och effektiv rullning. Tillsammans med Envolio-växlarna ger M410 utmärkt växlingsprestanda och kräver lågt underhåll under en lång tid.

80 Nm i vridmoment. Motorhjälp upp till 25 km/h enligt EU-lagen.

Mått L 260 x W 70 x H 120 cm
Material Aluminum T606
Totalvikt ≈ 35 kg
Max Belastning  150 kg (exklusiv cyklist)
Motor Bafang M410 36V 250W
Motoreffekt Max (80 Nm vridmoment)
Batteri Standard 14A/ 504W/h
Räckvidd 500 Wh: 50 -100 km
Display Bafang DP C220
Bakhjul, Växlar Enviolo Heavy Duty 36H
Växelreglage Enviolo steglös
Drivlina Kantdrift med 120T
Bakhjulsdrift Kant 22T
Framhjulsdrift Kant 46T
Bromsar Hydrauliska skivbromsar
Bromsmärke Hydrauliska Bengal
Pedaler FP-965A, halkfria
Ljus E-cykel med 50 lux
Färg Turkos
Sadel Selle Royal Free. Plus
Beställ din nu