Utforska fördelarna med att bli återförsäljare för Cykelfabriken inkluderar

 

  1. Kvalitetsproduktion: Vi säkerställer höga produktionsstandarder för att leverera pålitliga Cargobikes till våra återförsäljare.
  2. Snabb leverans: Vår effektiva produktions- och logistikprocess gör det möjligt för oss att erbjuda snabba leveranser.
  3. Stora produktioner inom kort: Vi har planer på att öka produktionskapaciteten för att möta den ökande efterfrågan.
  4. Support dygnet runt: Vårt dedikerade supportteam finns tillgängligt för att hjälpa dig snabbt.
  5. Snabb leverans av reservdelar: Vi förstår vikten av snabb tillgång till reservdelar och ser till att leveranserna sker snabbt.
  6. Stort utbud av tillbehör: Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör för att förbättra mångsidigheten och funktionaliteten hos våra Lådcyklar.
  7. Bra marginal: Vår konkurrenskraftiga prissättning och fördelaktiga marginaler erbjuder en lönsam affärsmöjlighet.
  8. Hållbara produkter: Våra Cargobikes är byggda för att hålla och erbjuder hållbarhet och tillförlitlighet för våra kunder.
  9. Bidrag till svensk utveckling: Genom att främja svensk utveckling av lastcyklar spelar du en viktig roll för att göra svenska Cargobikes tillgängliga för en bredare publik och främja hållbara transportalternativ inom landet.

Använd gärna formuläret nedan för att skicka oss ett meddelande där du beskriver din verksamhet och dina framtidsplaner, och vi återkommer till dig. Du kan även utforska vår webbplats för att bekanta dig med de Cargobikes som vi erbjuder.

Lådcyklar Handbyggd i Sverige

Häng med mot framgång:
Bli återförsäljare för våra premium cargobikes och Bakfiets!

Vi ser verkligen fram emot att välkomna nya partners till vårt återförsäljarnätverk.

Dela cykelglädjen med oss genom att erbjuda våra högkvalitativa cargobikes och Bakfiets. Dessa extraordinära produkter är skapade och tillverkade med omsorg och precision här i Sverige. Vill du vara med på vår framgångsresa?
Skicka in din ansökan här och låt oss tillsammans bygga en stark och givande samarbetsrelation. Vi ser verkligen fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan här 

Oma Longtail - Perfekt för Bekväma Resor
Oma Longtail - Perfekt för Bekväma Resor