Oma 26

 

Mångsidig elcykel för alla terränger.

Förbeställ nu Om oss

från

Pris: 31900 kr istället för 36 970 kr

Oma 26, stark och robust elcykel. Mångsidig elcykel för alla terränger.

OMA 26, Stark Robust och mångsidigt 

Din ultimata lösning för dina vardagar

Född i Stockholm

Söker du efter ett bekvämt och energisnålt sätt att navigera genom din dagliga agenda? Behöver du en pålitlig partner som kan förenkla din vardag?

OMA 26 är din pålitliga följeslagare i vardagen, med en stark och robust konstruktion som är byggd för att klara alla utmaningar. Dess ram i värmebehandlat aluminium T606 ger den överlägsen hållbarhet och stabilitet, medan den kraftfulla motorn och den flexibla designen gör den mångsidig nog att passa dina behov perfekt. Oavsett om du ska på familjeäventyr, pendla till jobbet eller njuta av en avslappnad cykeltur, är OMA 26 din nyckel till en pålitlig och bekväm cykelupplevelse.

Mått: L 186 x B 38 x H 120 cm.

Om oss Förbeställ nu

OMA 26 – Den Mångsidiga Elcykeln för Hela Familjen

Upplev friheten och flexibilitet med OMA 26, en elcykel som anpassar sig till din familjs behov. Med möjlighet att enkelt avmontera transportdelarna, som barnsadeln och pakethållaren framme, kan OMA 26 förvandlas till en lätt pendelcykel när du behöver det. Med sitt flexibla designkoncept och smarta lösningar ger OMA 26 dig friheten att välja hur du vill cykla.

Förbeställ nu
Oma 26, stark och robust elcykel. Mångsidig elcykel för alla terränger.
Oma 26 Designad för delning

OMA 26 -Designad för delning 

Oma 26 passar för cyklister som är 155 – 200 cm långa, och cockpiten justeras på sekunder för att passa din cykelställning. Det gör det också enkelt och smidigt att dela cykeln med familjemedlemmar. Mindre cyklister kommer också att uppskatta den låga Easy-Step-ramdesignen för problemfri på- och avstigning

Förbeställ nu
Oma Bafang Motor 1024
Oma Envoilo hub 1024

Kraftfull El-Motor och Smidiga Enviolo Växlar

För att göra dina stadscykelturer ännu bättre är Oma 26 utrustad med en kraftfull Bafang 410 el-motor och ett batteri med 14A och 504W. Det betyder att du kan njuta av smidig och enkel körning, även i uppförsbackar och motvind. Oma 26 ger dig den extra skjutsen du behöver för att komma fram snabbt och enkelt, medan de smidiga Enviolo växlarna ger dig kontroll över din hastighet och terräng, så att du kan anpassa din cykeltur precis efter dina önskemål.

Förbeställ nu
Oma child seat 1024

Barnsadel som är skruvad i ramen på OMA 26

Föräldrar, nu har du möjligheten att ta med dig din lilla älskling på spännande cykelturer med Oma 26. Här ser du vår barnsadel som enkelt monteras på ramen, så att din lilla hjärtevän kan njuta av resan i säkerhet och komfort. Ge ditt barn en minnesvärd upplevelse med OMA 26!

Främre pakethållare som klarar 25 kg


Oma 26 är inte bara din pålitliga elcykel, den är också din bästa vän när det gäller att transportera last. Vår främre pakethållare klarar upp till 25 kg, vilket gör det enkelt att ta med dig allt du behöver på dina äventyr i staden.

Förbeställ nu
Främre pakethållare klarar upp till 25 kg
Oma 26, stark och robust elcykel. Mångsidig elcykel för alla terränger.

Vem som helst, Var som helst, När som helst i Kontroll

Oavsett din destination, garanterar Oma 26 en glädjefylld och smidig daglig pendling. Dag eller natt ger den dig kraft att cykla med rytm och stabilitet. Som det ultimata valet för alla pendlingar är den designad för stadslivet.

Läs mer om oss

Extra Lång Pakethållare: OMA’s Innovativa Design

OMA 26 tar cykling till en ny nivå med sin innovativa extra långa pakethållare. Nu kan du enkelt transportera stora paket, väskor eller till och med ta med fler passagerare på din resa. Detta banbrytande designkoncept ger dig möjligheten att göra din vardag mer bekväm och flexibel. Utforska nya transportmöjligheter med OMA 26 och upptäck en smartare och enklare väg framåt..

Ponny Extra lång Pakethållare

Kan inte bestämma dig?

Vi är här för att hjälpa till.

Ring oss Skriv ett email till

Ring Oss +46 707 261 151

Bafang Motor Specifikation

Bafang M410 250W/h

BaFang_M410_mid_motor

80Nm

i vridmoment

50-100 km

Räckvidd

80%

2-timmars laddning

Bafang M410

Lätt, kraftfull, praktisk och användbar

Bafang M410 är resultatet av flera års utveckling och Bafangs omfattande erfarenhet av elektriska motorer. Motorn är både kraftfull och välkonstruerad, vilket ger en fantastisk och naturlig kraftöverföring precis när cyklisten behöver det.

Med en effektutgång på 250 watt och ett vridmoment på 80 Newton-meter är M410 en av de bästa elmotorerna på marknaden och ett utmärkt val för Cargobikes. Förbättrade tätningar minskar motståndet och ger smidig och effektiv rullning. Tillsammans med Envolio-växlarna ger M410 utmärkt växlingsprestanda och kräver lågt underhåll under en lång tid.

80 Nm i vridmoment. Motorhjälp upp till 25 km/h enligt EU-lagen.

Oma 26 Dimensions Blue Print
Mått L 186 x W 38 x H 120 cm
Material Aluminum T606
Totalvikt ≈ 30 kg
Max Belastning  150 kg (exklusiv cyklist)
Motor Bafang M410 36V 250W
Motoreffekt Max (80 Nm vridmoment)
Batteri Standard 14A/ 504W/h
Räckvidd 500 Wh: 50 -100 km km
Display Bafang DP C220
Bakhjul, Växlar Enviolo Heavy Duty 36H
Växelreglage Enviolo steglös
Drivlina Kantdrift med 120T
Bakhjulsdrift Kant 22T
Framhjulsdrift Kant 46T
Bromsar Hydrauliska skivbromsar
Bromsmärke Hydrauliska Bengal
Pedaler FP-965A, halkfria
Ljus E-cykel med 50 lux
Färg Svart
Sadel Selle Royal Free. Plus