Bakfiets och Cargobikes, Svensk kvalitet med 14 års innovation

En lättmanövrerad lådcykel med hög komfort och säkerhet

Gör en hållbar investering i en av våra lådcyklar

Upptäck Cykelfabriken Sverige: Skapa minnen med våra unika lådcyklar


Hej och välkommen!

Jag heter Simon Bouloussaa och är grundare av företaget. Hos oss designar jag personligen alla våra lådcyklar/Bakfiets och Cargobikes, Lådcyklar, Hållbarhet och Kvalitet, och vårt kompetenta team på Södermalm i Stockholm tar hand om monteringen. Vi är särskilt stolta över våra nya Bakfiets-ramar som endast väger 5,6 kg – en imponerande prestation.

Hållbarhet och kvalitet är av största betydelse för oss. Vi använder noga utvalda komponenter från ansvarsfulla leverantörer för att säkerställa högsta kvalitet och möjlighet till återvinning.

Vår filosofi på Cykelfabriken Sverige genomsyras av innovation och kvalitet. Sedan 2009 har vi som det första svenska lådcykelmärket framgångsrikt sålt våra egendesignade Bakfietsar och lådcyklar.

Som grundare och ansvarig för design och utveckling kan du förvänta dig en unik och pålitlig service hos oss. Vi är stolta över att vara Sveriges ledande lådcykelmärke som erbjuder egendesignade ramar och modeller. Välkommen till Cykelfabriken där hållbarhet och kvalitet går hand i hand.

Du kan antingen ringa oss personligen för att få skräddarsydd service eller kontakta oss online. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa Bakfiets eller lådcykel!

Simon Bouloussaa • Grundare, ingenjör och cykelentusiast

Cykelfabriken-historia-Simon-med-grundaren

Syn på cykling i Sverige

 

Bakfiets och Cargobikes

 

Sedan vår start 2009 har Cykelfabriken varit en pionjär i att förändra synen på cykling i Sverige, särskilt när det gäller lådcykling. Vi var först i landet med att erbjuda försäljning av lådcyklar och Bakfiets i egen design och produktion, och efterfrågan ökar nu över hela landet.

Vi är stolta över att vara landets främsta experter på lådcyklar. Simon, grundaren av Cykelfabriken och initiativtagare till Facebookgruppen ”Cykla med lastcykel” samt evenemangen Stockholm Cykelkarneval och Lastcykelmässan, säger:

     ”Våra cargobikes är designade, byggda och anpassade för cyklister i Sverige. När jag designar är funktion och säkerhet min högsta prioritet, och det är även viktigt att cykeln går att anpassa till både individer, familjer, företag och organisationer. Våra lådcyklar handlar om så mycket mer än bara att transportera sig från punkt A till punkt B – de är utformade och konstruerade för optimal körglädje. Våra lådcyklar är designade i Sverige och byggda för den stora världen!”

Upptäck mer om vad som gör Cykelfabriken unik och vad vi står för.

Välkommen!

 

Simon-med-Barn-LadcykelÅr 2009 var jag säker på att jag var den enda i Stockholm och troligen i Sverige som cyklade på en Bakfiets med mina barn.

Vår Historia av Innovation och Kvalitet

Vår Historia av Innovation och Kvalitet

Vi är stolta över att vara pionjärer inom Bakfiets i Sverige. Redan 2009 tog vi ledningen och introducerade Bakfiets på den svenska marknaden. Sedan 2012 har vi inte bara haft förtroendet att sälja dessa fantastiska cyklar, utan vi har även tagit steget längre genom att utveckla och producera våra alldeles egna Bakfiets-modeller.

Alla våra Bakfietsar är mer än bara produkter för oss – de är konstverk av hantverk och innovation. Varje modell är ett resultat av våra egna precisionsskapade CAD-ritningar, där vi noga planerar och optimerar varje detalj. Våra unika designlösningar förenar form och funktion på ett sätt som inte bara berikar cykelupplevelsen utan också gör vardagen enklare och roligare för dig.

När vi talar om Bakfiets, talar vi om en passion för perfektion. Varje böj, varje svetsning och varje element av ramgeometrin är genomtänkt för att erbjuda enastående prestanda, hållbarhet och komfort. Våra Bakfietsar är mer än bara cyklar – de är resultatet av vårt dedikerade arbete och vår oändliga strävan efter kvalitet.

Vi är Cykelfabriken

Vår resa började med ett enkelt mål: att erbjuda de bästa cyklarna för familjen och samtidigt vara ledande inom innovativ design och utmärkt kvalitet. Genom åren har vi följt vår passion och idag är vi stolta över att vara kända som ”Cykelfabriken”. Vårt namn är synonymt med pålitlighet, expertis och en passion för cykling som går bortom traditionella gränser.

När du väljer en Bakfiets från oss, väljer du mer än bara en cykel. Du väljer vårt engagemang för perfektion och vår långvariga historia av innovation och kvalitet. Varje pedaltramp är en påminnelse om vår strävan efter att göra din cykelupplevelse så unik och underbar som möjligt.

Tillsammans skapar vi minnen, upptäcker nya platser och njuter av en stressfri vardag. Välkommen till vår värld av Bakfietsar, där passionen för cykling möter framtidens innovation.