Vilka är vi ?

 

Välkommen till en djupdykning i världen av Cykelfabriken. I denna sidan kommer vi att guida dig genom vår inspirerande resa, vår djuprotade identitet och vår strävan efter hållbarhet. Vi är inte bara ett lådcykelmärke, vi är en rörelse som ägnar oss åt att skapa en mer hållbar och grön framtid.

Vår historia börjar med grundaren Simon Bouloussaa, en passionerad ingenjör utbildad vid KTH. Genom sitt engagemang och skicklighet har han inte bara skapat Cykelfabriken utan också definierat vår svenska rötter. Vår stolthet sträcker sig till varje hörn av vår verksamhet – från design och utveckling till produktion och kundservice.

Simon Bouloussaa bygger även lådcyklar i lokalen på Södermalm tillsammans med Cykelfabrikens Team. Vi använder de bästa komponenterna för att säkerställa högsta kvalitet. Vårt recept är kunskap, kvalitet samt pålitlig och personlig service!

” Vi säljer bara lådcyklar som vi designa och bygga själva, därför representerar vi egna produkter,Cykelfabriken Märke. Vi är ingen utländskt märke/återförsäljare.


Välkommna in till oss för personlig service eller kontakta oss online!

 

Cykelfabriken-historia-Simon-med-grundaren

Vår historia

 

Cykelfabriken: Vår Tillverkningsprocess och Anpassning för Skandinaviskt Klimat

Vår resa på Cykelfabriken är en spännande berättelse om förändring och utveckling. Efter att ha insett att importerade lådcyklar inte uppfyllde våra svenska behov och kulturella förväntningar, bestämde vi oss för att ta saken i egna händer. Våra lådcyklar är resultatet av vår strävan efter hög kvalitet, anpassning till skandinaviska förhållanden och en hållbar framtid.

Vi värdesätter starka samarbeten och enastående kvalitet. Genom att samarbeta med andra svenska företag och använda material som är anpassade för vårt klimat har vi skapat en tillverkningsprocess som är både hållbar och innovativ.

 

Vår resa

Vi startade 2009 när vi först introducerade Bakfiets lådcyklar i Sverige. Vi snappade snabbt upp att de importerade modellerna inte harmonierade med vår svenska cykelkultur. Därför tog vi beslutet att designa och producera våra egna lådcyklar. Idag är vi stolta över att vara de allra första och enda i Sverige som gör det.

Vi har utvecklat lådcyklar som är fullständigt anpassade för det skandinaviska klimatet och våra rigorösa säkerhetskrav. Genom egen produktion och samarbeten med svenska företag kan vi erbjuda högsta möjliga kvalitet.

Tack för att du stöttar vår resa mot en grönare framtid med våra egenutvecklade lådcyklar.”

 

Vision för En Hållbar Framtid

 

Vår vision är tydlig: erbjuda hållbara alternativ till bilar och forma en mer miljövänlig värld. Genom innovativ design och teknik strävar vi efter att ge människor verktyg för förändring. Vi tror på produkter som inte bara är effektiva och pålitliga utan också bidrar till en hållbar livsstil.

Filosofi för Hållbarhet

 

Hållbarhet genomsyrar allt vi gör. Vi är fast beslutna att minska vår påverkan på miljön och främja en mer hållbar livsstil. Genom att använda återvinningsbara material och samarbeta med lokala tillverkare strävar vi efter att vara en föregångare i hållbarhet. För oss är det inte bara en filosofi utan en handling som formar vår framtid.

 

Cykelfabriken-historia-Ladcyklar-fran-2009
Cykelfabriken-historia-Utforska-vara-ladcyklar

Avslutning

 

Vi är inte bara ett företag, vi är en del av en rörelse mot en grönare framtid. Utforska vår kollektion av lådcyklar och bli en del av vår resa. Tillsammans kan vi göra en skillnad och skapa en värld som är bättre för oss och våra kommande generationer. Cykelfabriken, där vi förstår och omfamnar din önskan om en miljövänlig och hållbar livsstil. Våra cyklar är utformade för aktiva människor som älskar utomhusaktiviteter och som söker sätt att minska sin miljöpåverkan samtidigt som de njuter av fördelarna med en bekväm och stilren livsstil.

Better For You and The Planet.